Vy från vattnet av Malmö

Få erbjudanden från flera verkstäder i Malmö

I Malmö finns mängder av bilverkstäder. Vilken ska du välja? Hitta enkelt den bästa bilverkstaden för dina behov med vår tjänst!

Att behöva åtgärda bilen är alltid en extra belastning i vardagen. Att hitta den rätta bilverkstaden som ger god service till rimligt pris kan då vara ytterligare en utmaning som tar både tid och energi.

Genom att använda Verkstad.nu låter du upp till tre bra bilverkstäder i Malmösområdet kontakta dig istället för att du ska jaga dom. De har svar på hur de vill lösa ditt problem och du kan då jämföra deras erbjudanden och välja den som passar dig bäst.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Utvalda bilverkstäder nära dig hör då av sig.

  2. Låt verkstäderna konkurrera

    Jämför deras prisbild, villkor m.m.

  3. Välj den verkstad du tycker bäst om

    Säkra ett lyckat verkstadsbesök genom att anlita rätt bilverkstad för just din bil.

Uppge dina behov

Behöver du hjälp med vindrutetorkarna, är det dags för en service eller rinner det olja ur bilen? Beroende på vad du har för problem finns det olika lösningar. När du fyller i formuläret får du svara på några frågor. Utifrån dina svar väljer vi ut lämpliga verkstäder nära dig, som då också får möjlighet kontakta dig och berätta hur de vill hjälpa dig och till vilket pris.

Diskutera med dem, fråga om deras rutiner och hur de tänker ta hand om din bil. Välj sedan den du tror gör det bäst. Det här är ett säkert och enkelt sätt att komma vidare i verktstadsdjungeln.

Oberoende tjänst

Verkstad.nu står helt fri från både enskilda verkstäder och kedjor. Detta är en plattform som låter dig jämföra och hitta den bästa verkstaden i Malmö.

Anslutna verkstäder betalar en mindre summa för att få möjlighet att kontakta dig, vilket garanterar att de är intresserade av att hjälpa dig. Eftersom de vet att de konkurrerar med andra verkstäder kommer de att ge dig sitt bästa erbjudanden. Så säkerställer du att kostnaden för att åtgärda din bil att bli rimlig.

Fyll i formuläret nu

Tjänster
Populära städer
Anslut ditt företag

Har du en bilverkstad? Få nya kunder med Verkstad.nu

Anslut ditt företag