Om Verkstad.nu

Verkstad.nu är en tjänst för dig som behöver åtgärda bilen eller något annat fordon. Här får du kontakt med och kan jämföra seriösa bilverkstäder nära dig.

Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Spanien

Driver över 30 offerttjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

Vi som står bakom Verkstad.nu heter Nettbureau, och vi driver tiotals liknande jämförelsetjänster i flera länder. Vår långa erfarenhet är din trygghet när du behöver få ditt fordon åtgärdat till ett bra pris. Fyll i formuläret och uppge dina behov så ser vi till att lämpliga bilverkstäder tar emot din förfrågan.

Så funkar det

Ett stort antal verkstäder är anslutna till Verkstad.nu, men plattformen är helt neutral och ingen verkstad har några ekonomiska intressen i vår jämförelsetjänst.

När du har beskrivit i formuläret vad du behöver hjälp med, skickar vi din förfrågan till maximalt tre verkstäder nära dig som har visat intresse för att åtgärda det du vill ha hjälp med. Du blir sedan kontaktad av dem och kan jämföra deras erbjudanden. Välj den verkstad som verkar bäst. Eller välj inte alls - tjänsten har inga bindningar.

Verkstäderna betalar en mindre summa för att få tillgång till dina kontaktuppgifter, det är så vår tjänst finansieras. För dig är det alltid gratis.

Integritet och säkerhet

Du kan känna dig trygg med att dina kontaktuppgifter hanteras mycket noggrannt utifrån aktuell lagstifning (tex GDPR). Dina kontaktuppgifter kommer inte att användas till något annat än att ge dig relevanta erbjudanden på din förfrågan. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Kundservice

Vanliga frågor och svar om Verkstad.nu hittar du här: Kundservice och kontakt.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.