Hitta rätt verkstad till rätt pris i Umeå.

Jämför flera offerter. Spara tid och pengar.

Få offerter från flera verkstäder i Umeå

I Umeå finns mängder av bilverkstäder. Men vilken ska du välja? Hitta enkelt den bästa bilverkstaden för dina behov med Verkstad.nu.

Att behöva åtgärda bilen är alltid en extra belastning i vardagen. Att dessutom hitta den rätta bilverkstaden som erbjuder god service till ett rimligt pris är ytterligare en utmaning som kräver både tid och energi.

Genom att använda Verkstad.nu låter du upp till tre bra bilverkstäder i Umeå kontakta dig istället för att du ska jaga dem. De ger dig sina bästa erbjudanden och förlsag på hur de vill lösa ditt problem. Du kan sedan i lugn och ro jämföra deras offerter och välja den verkstad som passar dig bäst.

Fyll i formuläret – få offerter

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Ta 1 minut och beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få offerter. Du blir kontaktad av upp till 3 verkstäder i Umeå. Jämför deras priser och tjänster.

3. Välj verkstad. Bestäm dig sedan för den verkstad du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting när du använder Verkstad.nu.

De verkstäder som är anslutna till Verkstad.nu vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför får du deras bästa erbjudanden. Samtidigt slipper du ringa runt till olika verkstäder, så att du kan spara både tid och pengar.

Jämför offerter

Få rätt hjälp

Behöver du hjälp med vindrutetorkarna, är det dags för en service eller rinner det olja ur bilen? Beroende på vad du har för problem finns det olika lösningar.

När du fyller i formuläret får du svara på några frågor. Utifrån dina svar väljer vi ut lämpliga verkstäder nära dig. Verkstäderna får möjlighet att kontakta dig och berätta hur de vill hjälpa dig – och till vilket pris.

Diskutera med dem, fråga om deras rutiner och hur de tänker ta hand om din bil. Välj sedan den verkstad du tror gör det bäst. Det här är ett säkert och enkelt sätt att komma vidare i verktstadsdjungeln.

Fyll i formuläret

En oberoende gratistjänst

Verkstad.nu står helt fri från både enskilda verkstäder och kedjor. Detta är en plattform som låter dig jämföra och hitta den bästa verkstaden i ditt område. Det kostar dig ingenting att använda Verkstad.nu – och du förbinder dig inte till något.

De verkstäder som är anslutna till Verkstad.nu betalar en mindre summa för att få möjlighet att kontakta dig, vilket garanterar att de är intresserade av att hjälpa dig.

Eftersom de vet att de konkurrerar med andra verkstäder om att få dig som kund kommer de att ge dig sina bästa erbjudanden. På så sätt säkerställer du att kostnaden för att åtgärda din bil blir rimlig.

Få offerter nu

check icon

Spara tid

Lägg inte mer tid på att leta. Låt verkstäderna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar

Verkstäderna vet att de konkurrerar med varandra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Hitta en verkstad nu!